Lykken er...
Anja
Udgivet d. 06-01 2017
Anja

Lykken er...

Hvor kunne det bare være fedt at opnå rigdom, succes og popularitet. Hvor ville jeg ønske, jeg havde den nyeste iPhone, det fedeste tøj og råd til de skønneste rejser. Hvis jeg opnåede alt dette, så ville jeg helt sikkert blive lykkelig. Eller hvad?

Hvad med alle de kendte, som opnår denne lykke, men alligevel ender deres liv med en håndfuld sovepiller. Hvorfor er det ofte de meste kendte og mest succesfulde sangere, der ender på stoffer indtil deres krop er fuldstændig ødelagt?
Der er jo ingen ende på det. Folk knokler sig i laser for at opnå rigdom og ære, mens folk der allerede har opnået det, stadig føler en tomhed i livet. Jeg er fuldstændig overbevist om, at penge og succes ikke gør folk lykkelige.

En mand, kaldet Salomo, som der fortælles om i biblen, ville undersøge om rigdom virkelig kunne gøre en mand lykkelig. Han skriver sådan her: ”Jeg tænkte: Lad mig prøve at nyde glæden og lykken! Men også det var tomhed!” Salomo nægtede ikke sig selv noget. Han byggede store huse, begærede alle slags kvinder, han havde lyst til, drak sig beruset i vin osv. Han oplevede alt, hvad et menneske kunne ønske sig, men om dette siger han ”også det var tomhed og jagen efter vind”. Salomo finder altså ud af, at ingen rigdom og succes kan gøre ham virkelig lykkelig.

I dag stræber folk, som sagt, efter lykke på alle mulige måder. Alle har et tomrum, de prøver at fylde ud med enten det ene eller andet. Der er dog, som Salomo fandt ud af, ikke andet der virkelig kan fylde dette tomrum ud, bortset fra GUD. Gud ønsker ikke mindre, end at DU også skal opleve at fyldes op af Guds kærlighed, der virkelig kan fylde dit tomrum i hjertet ud og give dit liv og selv din død mening.

Du kan læse bogen, af manden man regner for at have været en af verdenshistoriens viseste her!