Guds plan
Sebastian
Udgivet d. 05-12 2018
Sebastian

Guds plan

I julen bliver der tit læst op fra Esajas’ Bog i Det Gamle Testamente. Men hvad har en bog i Det Gamle Testamente at gøre med Jesus, som vi først hører om i Det Nye? I kapitel 9 i Esajas’ Bog står der:

For et barn er født os, en søn er givet os, og herredømmet skal ligge på hans skuldre. Man skal kalde ham Underfuld Rådgiver, Vældig Gud, Evigheds Fader, Freds Fyrste.

Hvis ikke denne forudsigelse og profeti handler om Jesus, så ved jeg ikke, hvem den skulle omhandle. Og det er jo helt vildt, når man tænker på, at Esajas’ Bog er skrevet ca. 700 år før Jesus blev født!

Hvis du tror, at Jesus også blev sendt til jorden for dig, kan det måske begejstre dig ligeså meget som det begejstrer mig, hvad Esajas mere skriver om Jesus i kap. 53:

Men han blev gennemboret for vore overtrædelser og knust for vore synder. Han blev straffet, for at vi kunne få fred, ved hans sår blev vi helbredt.

Det var ikke en pludselig idé, at Jesus skulle komme til Jorden, eller at han skulle dø på et kors og blive levende igen. Nej, det var Guds plan helt fra starten. Tro på, at det gælder for dig, og Han er din!