Guds løfter
Hanne
Udgivet d. 14-05 2019
Hanne

Guds løfter

Som tilføjelse til billedet vil vi også gerne dele Salme 62 vers 6-7 med dig: ”Kun hos Gud finder min sjæl ro, for mit håb kommer fra ham. Kun han er min klippe og min frelse, min borg, så jeg ikke vakler." Vi kan søge efter hvile, fred og ro mange steder, men får det ikke, på samme måde, andre steder end hos Gud.

Verset handler om hvordan det skal være i himlen.
Det giver håb når vi mister nogen, eller når vi selv skal dø. Hvis vi tror på at Jesus er frelser og Herre i vores liv, så må og kan vi tage det håb til os.

Endnu et vers der taler om himlen er fra Esajas 65 vers 19-20:
”Der høres ikke mere gråd eller skrig. Der er ikke længere børn, der dør som spæde, eller gamle, der ikke lever deres tid til ende.”

Her er nogle forslag til hvordan du kan søge Gud: Du kan læse i bibelen, eller lytte til den, tale med kristne om troen, stille spørgsmål til de ting du ikke forstår (du er altid velkommen til at skrive til os over FB eller gennem chatfunktionen på hjemmesiden), bede til Gud, læse kristne bøger eller opsøge et kristent fællesskab. Måder at lytte sig klogere på det kristne budskab: Det Nye Testamente på lyd kan høres på appen Streetlights og købes her: https://www.bibelselskabet.dk/.../lydbog-det-nye-testamente. Vi kan også varmt anbefale podcasten Troshistorier 🎙🎧